LA MULTI ANI, ROMANIA!!!

Astazi aniversam 104 ani de cand suntem o tara, un popor, un neam unit, o istorie pe care o avem, o mostenire morala, civica, sociala, pe care fiecare dintre noi, in calitate de cetateni, care ne-am nascut, primind in dar un cadou unic si cu o valoare incomensurabila.

Desigur ca ne simtim bucurosi, speciali, apreciati si nerabdatori sa descoperim ceea ce contine respectivul cadou, insa acest cadou se afla in mintea, inima si gandurile noastre din momentul in care ne-am nascut si pana in momentul in care pasim catre cele vesnice.

In fiecare secunda, minut, ora, zi si noapte, sa nu uitam ca respectivul cadou l-am primit in dar, nu se poate fura, nu se poate insusii de catre o alta persoana, acesta fiind cadoul unic si incomensurabil – CETATEAN AL ROMANIEI.

Sa nu uitam, sa nu ne fie teama, rusine, sa purtam si sa ne laudam cu acest cadou declarand cu toata forta, vigoarea, bucuria ca suntem ROMANI.

Fiecare dintre noi, am primit din partea Divinitatii, unica sansa de a ne naste in ROMANIA, o tara unica pe mapamond.

Va invit sa accesati si sa ascultati piesa muzicala – România, te iubesc, interpretata de catre Ștefan Stan si Marele Maestru – Dumitru Fărcaș.

LA MULTI ANI, ROMANIA!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *