Un Om, un Vis, o Viata

„Viata nu este ceva ce poti controla,

Este ceva ce trebuie sa impartasesti”

Inca de la varsta adolescentei, urmata de celelalte etape ale varstei si implicit ale vietii, din momentul in care ne dorim sa ne desprindem de aripile protectoare, bratele ocrotitoare care stim ca sunt mereu pregatite sa ne acorde ajutorul – acel ajutor parintesc, dragastos si neconditionat din partea parintilor, bunicilor si familiei noastre, ne cautam un Om, un model de Viata, acea Viata care sa ne inspire, sa ne ofere curajul, taria, increderea, gandurile si energia pozitiva ca putem realiza cat mai multe lucruri pe acest Pamant.

Acest articol este redactat in urma vizionarii filmului, care prezinta viata, din copilarie si pana la varsta adulta, a celei mai indragite, recunoscute, apreciata si incontestabila voce – la nivel global – Whitney Elizabeth Houston 

Din momentul in care realizezi o cautare pe internet, iti sunt afisate o multitudine de pagini web, site-uri care iti prezinta toate informatiile despre Whitney Elizabeth Houston .

In anul 2022, s-a lansat prima pelicula dedicata in exclusitate artistei Whitney Elizabeth Houston, o pelicula in care vom vedea primii pasi realizati de catre ea, in domeniul muzicii, al Omului care o descopera – producatorul muzical Clive Davis, al familiei – mama si tata care o sustin, o motiveaza, o ghideaza, o insotesc la fiecare pas.

Parintii ei care o mustra, o povatuiesc, sa fie precauta cu prietenii pe care ii aduce in viata ei, sa nu uite niciodata de ceea ce a invatat la biserica – Cele 10 Porunci, despre ceea ce este bine cat si ceea ce este rau.

Parintii care ii spun ca banii nu sunt cheia succesului, ca viata de artist are multe victorii insa si multe infrangeri.

Pelicula „I Wanna Dance With Somebody” reprezinta o comemorare energica, luminoasa, dar si dureroasa a vietii si carierei celei mai puternice voci din muzica pop & R&B – Whitney Elizabeth Houston 

Whitney Elizabeth Houston  declara: „Visul meu? Sa cant ceea ce vreau sa cant, sa fiu cine vreau sa fiu si sa ajung la o audienta cat mai mare.”

Va invit sa accesati cele doua adrese web, pt. ascultarea pieselor muzicale interpretate de catre Whitney Elizabeth Houston

Va invit sa vizionati la cinema pelicula – https://www.cinemacity.ro/films/i-wanna-dance-with-somebody/5399s2r#/buy-tickets-by-film?for-movie=5399s2r&view-mode=list.

Va garantez ca nu veti regreta timpul si resursele financiare alocate pentru vizionarea aceastei pelicule!!!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *