Made in Romania

Incepand din aceasta luna va invit si va adresez invitatia de a cauta, de a cumpara si de a sustine toti producatorii romani care se zbat cu toate fortele fizice, psihice, investind pana la ultimul leu in materiile prime pentru a garanta si oferii fiecarui consumator, fiecarui concetatean din Romania bucuria, incantarea, regasirea si reintoarcere in lumea culinara pe care a cunoscut-o si cu care au crescut in aceasta tara numita ROMANIA.

Trebuie sa ne dorim, sa vrem sa intelegem, sa apreciem si sa valorificam tot ceea ce ei in calitate de producatori care au investit resurse financiare, timp, rabdare, respect, dedicare, speranta si bucurie in respectivele produse, dorindu-si ca respectivele produse sa fie cautate, achizitionate si apreciate de catre fiecare client – cumparator si implicit concetatean al acestei tari care doreste sa se bucure, sa redescopere, sa beneficieze de calitatea produselor romanesti.

 Va invit si va adresez invitatia ca acest an calendaristic- 2021 sa reprezinte o reala sansa pe care sa o acordam fiecarui producator din aceasta tara care doreste sa isi confirme prezenta produselor pentru care s-a implicat, s-a dedicat, s-a zbatut sa-si duca la indeplinire un vis – acel vis de a-si putea vinde produsele in propria tara, acea tara numita Romania care i-a oferit glia, apa, aerul, vantul, soarele pt. ca fiecare produs sa ofere gustul autentic , unic si desavarsit.

Pamantul Romanesc ne-a fost mereu aproape, ne-a potolot foamea, ne-a aparat, ne-a tinut casele, ne-a hranit animalele si nu in ultimul rand ne-a oferit un sol fertil si bogat pentru fiecare planta care si-a prins radacinile in acest sol Romanesc. 

Pamantul Romanesc a cunoscut si a comunicat prin atingere cu mainile oamenilor harnici, priceputi, care isi doresc sa ofere fiecarui consumator la fiecare ceas si la fiecare ora de servit mic dejunul, pranzul sau cina gustoasele, hranitoarele si beneficiile nutritionale ale fiecarei fruct sau leguma care a fost plantata, udata, crescuta si care a beneficiat de razele soarelui inaltat pe cer, oferind o prima bucurie si incantare omului care a mijlocit ca respectivele produse sa creasca, sa fie culese si sa ajunga in mainile fiecarui cumparator si consumator.

Imi este tare dor de acele rosii imense cat o palma, de acele gutui, pere si mere cu care ma saturam dupa o prima muscatura, imi este dor de acele gemuri, compoturi, dulceturi care ofera gustul unic, autentic si desavarsit amintindu-mi de bunicii si parintii la care mergeam in vancantele de vara si ii ajutam la preparea tuturor acestor delicatesuri si specialitati culinare unice.

Imi este dor de acea zacusca, tocana de legume cu mirosul si gustul imbatabil de regasit in produsele similare importate si vandute in Romania.

Va invit pe fiecare sa sustinem si sa promovam fiecare produs pe care scrie fabricat in Romania, sa il achizitionam fara ezitare pentru ca doar in acest mod vom putea sa ne sustinem, sa ne respectam si sa repunem in valoarea si in lumina reflectoarelor mainile iscusite, traditia, valorile, credinta si invataturile ROMANESTI pe care le-am primit in dar de la bunicii si parintii nostrii.

Romania este si va ramane o adevarata gradina Eden care se lasa descoperita prin natura, arta si mestesug popular, traditii, credinta, oameni primitori, bucurosi, deschisi sa iti prezinte comorile pe care le-au pastrat in mintea si sufletul lor.

Made in Romania!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *