Dor de Romania

Intrucat ne apropiem cu pasi repezi de primele zile de concedii, de vacantele si zilele in care ne vom putea bucura si petrece timpul alaturi de familie, prieteni si natura, va lansez invitatia de a efectua si petrece cateva minute sau zile in mijlocul naturii intr-o relatie omul si natura asa cum erau inca de la creatiune – Geneza.

Intrucat sunt din Romania, am crescut si locuiesc in Romania, doresc sa va invit, sa va motivez si sa va prezint un material video realizat in premiera in aceasta tara unica, cu tot ceea ce poata sa ne ofere in mod gratuit si fara nici o ingradire, natura ne invita, ne striga si ne spune ca doreste sa se lase descoperita, apreciata, protejata si ingrijita pentru ca fiecare generatie de fiinte umane sa se poata bucura de toate aceste lucruri – aer, apa, soare, pamant, vegetatie, fauna cat si de peisajele pe care le vom putea descoperii, aprecia si capta live din mijlocul acesteia.

Romania – tara si taramul unde natura si oamenii se impletesc unul cu unul celalalt, locul unde veti putea descoperii ca oamenii si natura se unesc in acelasi gand, simitire si bucurie, locul in care putem sa primim in mod gratuit energie, forta si sanatatea pentru minte si corp.

Desigur ca imi veti adresa intreba de ce vorbesc, de ce va prezint si promovez o tara din Europa care se numeste Romania cu cele doua capitale – Bucuresti si Sibiu – capitala cultural europeana, capitala gastronomica care reprezinta doar doua dintre orasele si capitalele acestei tari minunate numite ROMANIA, raspunsul se afla in paragrafele de mai jos.

Romania freamata, Romania nu doarme si nu oboseste, pentru ca fiecarui roman ii place sportul, pentru ca Romania are totul!

Zambim, suntem frumosi, suntem puternici, suntem uniti, suntem bucurosi si dornici sa cunosti o tara completa si cu tot ceea ce detin cetatenii acestei tari – credinta, valoare, respect, unitate!

Te astept sa iti redescoperi tara fie ca esti si tu un cetatean al acestei tari sau unul dintre cei care sosesc pentru prima oara in ROMANIA.

https://fb.watch/4WKY-8C_Yi/

P.S. Multumiri, aprecieri si recunostinta intregii echipe pentru realizarea materialului video pe care l-ai accesat si vizionat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *