Viata bate filmul

„Am invatat ca succesul se masoara nu atat prin pozitia pe care cineva o castigat-o in viata cat si prin obstacolele pe care el le-a depasit incercand sa invinga.” Booker T. Washington

Inca de cand ne nastem si deschidem ochii pentru prima oara ne inscriem in cursa vietii – raliul vietii, fiind inconjurati de lucruri frumoase, de persoane care vor sa ne ofere atentie, respect, bucurii, bunatate, dragoste, intelegere si grija, dorind sa ne fereasca de tot ceea ce reprezinta un real pericol care se poate produce si rasfrange asupra noastra.

Cum ne vom comporta atunci cand suntem inconjurati de persoane care nu ne acorda nici 1% incredere, respect, fair play, manifestand demotivare, indoeli, pesimism cu privire la capacitatea, forta si motivatia noastra de a reusii, de a demonstra si de a spune prin fiecare actiune, misiune pe care o primim si pe care trebuie sa o rezolvam ca putem avea o reala si credibila sansa de reusita chiar si atunci cand toti ceilalti se grabesc sa ne aloce in cel mai scurt timp cele mai rapide etichetari, comparatii si asocieri cu alte persoane pe care le-au cunoscut in decursul timpului / vietii si fata de care au alocat si avut aceleasi etichetari,expresii, comparatii,impresii?

Cum ne vom comporta si cum vom gestiona acele situatii, momente sau imprejurari in care avem si simtim cele mai intense batai ale inimii?

Vom reusii sa raspundem prin faptele, actiunile si gesturile non agresive fata de respectiva persoana – persoane in asa fel incat sa le putem deschide inima de piatra pentru a transmite ca nu suntem ceea ce ei cred si considera despre noi?

Va pot spune ca se poate sa demontram contrariul si ca putem exprima cu toata convingerea si taria ca VIATA BATE FILMUL!

Atunci cand simti ca totul este pierdut, ca tot si toate in cele ce ai crezut si pus cea mai mare incredere sunt pierdute si fara sens in viata ta, viata iti va demonstra ca in tine sunt cele mai bune, reale, credibile capacitati si forte care te vor ajuta sa realizezi acele acele lucruri si situatii care erau imposibile si complexe pentru a putea fii rezolvate, demonstrandu-ti tie si celor care intotdeauna ti-au declarat si manifestat cea mai mare neincredere ca tu nu esti ceea ce ei au crezut despre tine.

Astazi iti prezint si iti recomand un film in care te vei identifica si vei traii fiecare secunda cu actorul din rolul principal care a trait, simtit, primit cele mai dure si imposibile sarcini, cele mai multe subaprecieri din partea colegilor, sefilor si familiei sale.

Actorul Andrew Garfield – Desmond T. Doss care a refuzat să ucidă sau să poarte arme datorită convingerilor sale religioase, dar a servit ca medic, alături de americanii care au luptat împotriva japonezilor în Pacific.

In cadrul acestui film Desmond T. Doss s-a ocupat de unul singur de cei 75 de răniți, chiar sub focul inamic fiind decorat cu Medalia de Onoare a Congresului pentru curajul său, de catre președintele american Harry Truman.

Pentru vizionarea respetivului film artistic cat si a filmelor documentare despre Desmond T. Doss poti accesa link-urile de la finalul acestui articol.

P.S: „Secretul supravietuirii este sa stii ce sa pastrezi si ce sa arunci” Kenny Rogers

https://filmehd.se/hacksaw-ridge-fara-arma-in-linia-intai-2016-filme-online.html

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *